Yhteystiedot

Osoite:
Itsenäisyydenkatu 7-9
33100 Tampere
Puh: 040 760 1270ONS GlobalTrang Nguyen-Odysseyn perustajan tarina

Trang Nguyen on taiteilija, uudistaja ja maailmankuulu johtaja kynsialalla. 24 vuoden ammatillinen kokemus ja kansainvälinen kilpailu-ura ovat hioneet Trangista mestarin kynsimuotoilun alalla ja antaneet hänelle ainutlaatuiset edellytykset kouluttaa heitä, jotka tavoittelevat suuria saavutuksia kynsitaiteen ja salonkityöskentelyn alalla.

Trang on loistavan uransa aikana voittanut yli 300 palkintoa. Hänen saavutuksiaan ovat mm. neljä kertaa World Championship, Top of the Universe Champion, kaksi kertaa Grand Master Championships ja U.S. National Champion. Lisäksi hänet on rankattu kaksi kertaa USA:n parhaimmaksi kilpailijaksi ja hän on myös voittanut kaksi peräkkäistä National Grand Champion palkintoa Australiassa. Oman aktiivisen kilpailu-uransa lisäksi Trang on ottanut sydämen asiakseen valmentaa myös muita lahjakkaita kynsimuotoilijoita voittajiksi. Tämä tiimi kerää kynsimuotoilualan kunnioitusta maailmanlaajuisesti.

Trang aloitti uransa Kaliforniassa kynsimuotoilijana. Halu kasvaa ja kehittyä auttoi häntä ansaitsemaan nopeasti Lisenssioidun Kouluttajan todistuksen California State Board of Cosmetologyn lautakunnalta. Kilpailu-ura ja kouluttaminen intohimonaan hän aloitti oman Odysseiansa, joka johti uuden ylivertaisen tuotelinjan syntyyn. Trangin itse kehittämät tuotelinjat mahdollistivat hänen nousunsa korkeimmalle mahdolliselle tasolle kynsimuotoilualalla - hänestä tuli World Champion.

Kouluttajan uransa ensimmäisten kuuden vuoden ajan Trang omisti suurimman osan ajastaan perheyritykselleen luoden kestävää pohjaa yrityksen maineelle. Tämän Vietnamilaisten omistaman ja johtaman kauneuskoulun menestys perustuu pääosin Trangin tehokkaisiin koulutusmenetelmiin ja tinkimättömän korkeaan vaatimustasoon. Ei kestänyt kauaa herättää muiden alalla toimivien kiinnostus. Trangista tuli nouseva tähti!

Trang on kuuluisa poikkeuksellisen upeasta kynsitaiteestaan, mutta hänen taitonsa International Master-kouluttajana ovat vähintään yhtä merkitykselliset. Vuosien kilpailu-uralla kerätyt tiedot ja taidot, sekä maailmanluokan kouluttajana saatujen kokemusten edut ovat nyt käytettävissä heille, jotka haluavat käyttöönsä parhaiten suunniteltuja työkaluja, laadukkaimpia tuotteita ja uusimpia teknologisia innovaatioita. ONS auttaa kynsiammattilaisia luomaan erinomaisia tuloksia - nopeammin ja tehokkaammin kuin koskaan aiemmin.

Koulutusohjelmansa laajentaminen päämääränään, Trang päätti jakaa tietonsa laajemman yleisön kanssa. Vuonna 1994 hän muutti Orlandoon, Floridaan, koska hän näki siellä mahdollisuuden kehittää paikallista kynsimuotoilualaa kohti uusia korkeuksia. Trangin ohjaus ja asiantunteva koulutus on kehittänyt Orlandon kynsimuotoilijoista menestyneitä kynsitaiteilijoita! Vuonna 1999 Trang päätti ottaa seuraavan askeleen. Keskityttyään lähes koko uransa ajan nopeuttamaan kynsimuotoilualan evoluutiokehitystä kouluttamalla, oli seuraava kunnianhimoinen tavoite kehittää oma, kehittyneintä teknologiaa oleva tuotelinja - the Odyssey Nail Systems.

ONS on otettu tervetulleena vastaan läpi Aasian, Euroopan ja USA:n. Venäjän, Japanin ja Korean johtavat kosmetologikoulut ovat ottaneet tuotelinjaston omakseen. ONS:n maailman laajuinen suosio kasvaa jatkuvasti ihmisten löytäessä Trangin huippuunsa kehitetyt tuotteet, voittoisat tekniikat ja dynaamisen koulutusasenteen. Odyssey Nail Systems Education Systemin ansioista opiskelijoista kehittyy varmoja voittajia. Viime vuosina ONS koulutetut kynsimuotoilijat ovat voittaneet alan palkintoja kaikilla mantereilla. Kynsisalongit ja kynsimuotoilijat kaikkialla maailmassa saavat osansa tämän uuden, edistyneen tuotelinjan suosiosta!

Katsomme luottavaisin mielin tulevaisuuteen, Odyssey Nail Systemsin koulutusohjelman antamat tulokset puhuvat puolestaan.

Made by the champions, for future champions